Hardloopevenement ten bate van hospice november 2016

ZUTPHEN - Het Cleantech Center, met alle ondernemers die betrokken zijn bij het Pakhuis Noorderhaven, ondersteunt het hardloopevenement Back2home. Dit evenement wordt op zaterdag 26 en zondag 27 november verzorgd door de stichting Bax2give (www.bax2give.nl).

Het Cleantech Center staat stil bij kanker en afscheid en sluit zich aan om extra sponsorgeld te genereren voor het hospice Zutphen, de hospicegroep De Lelie in Winterswijk en het inloophuis Oude IJssel in Doetinchem.
Op vrijdagmiddag 25 november vindt in de aanloop naar Back2home de Kidsrun Little Bax2run plaats voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisscholen in Zutphen en omgeving. De run wordt gehouden rondom de Broodfabriek achter het station in Zutphen. Aansluitend is er een netwerkbijeenkomst voor relaties van ondernemende ondernemers in het Pakhuis aan de Noorderhavenstraat.


“Toon je maatschappelijke betrokkenheid, doe mee met je organisatie en nodig je netwerk uit!” aldus Marylou Straus. “Presenteer jouw organisatie in het Pakhuis Noorderhaven, de unieke broedplaats voor initiatieven naar een nieuwe toekomst. Met jouw bijdrage van €250,- sponsor je direct het goede doel!”

Aanmelden bij:
Marylou Straus van Welkom! via telefoon 06-15393997 of e-mail marylou@welkomsuccesversnelling.nl
Marjolein Nooteboom van PraKtima via telefoon 06-51754644 of e-mail marjolein.nooteboom@praktima.nl
Theis-Jan van Brandom via telefoon 06-47878508 of e-mail hallo@brandom.nl