Human Resource Management

We wensen je veel personeel!

De cynische ondertoon in het Joodse gezegde ‘Ik wens je veel personeel’ belooft je een hoop kopzorgen, maar groei en ambitie gaan nou eenmaal gepaard met (meer) personeel. Gelukkig kan het ook anders en als je het goed regelt is er niets aan de hand. Dus hup! Tijd om aandacht te besteden aan je equipe.

Met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van HRM zijn zaken als Werving & Selectie, Talent management, re-integratie bij ziekte en het opzetten van je personeels- en salarisadministratie bij Welkom! in prima handen:

Werving & Selectie

Menselijk kapitaal is van grote waarde voor je onderneming. De juiste medewerker op de juiste plaats. Maar het is ook kwetsbaar. Welkom! helpt je met het aantrekken, selecteren en aanstellen van de juiste kandidaten in lijn met de strategie en doelstellingen van je onderneming. Het houdt je onderneming concurrerend en heeft direct invloed op je bedrijfsresultaat. Welkom! richt het proces voor je in en voert het desgewenst voor je uit. We bieden ook ondersteuning bij het opstellen van functieprofielen en rolbeschrijvingen.

Talent management

Een aantrekkelijke werkgever heeft zijn medewerkers iets te bieden, investeert in ze en krijgt daar als het goed is iets voor terug. Welkom! zet medewerkers in hun kracht op basis van kennis, kunde en talenten. We brengen in kaart waar ze goed in zijn en hoe je dit optimaal kunt benutten. Op een snelle manier geven we je inzicht in het potentieel binnen je onderneming en maken we van talent een competentie. Goed uitgevoerd talent management is ook een mooi bindmiddel; werknemers die je daadwerkelijk iets biedt en waarin je investeert zullen je niet snel verlaten.

Effectief re-integreren

Soms krijg je te maken met langdurige ziekte van een werknemer. Samen moet je de inspanning leveren om je medewerker te re-integreren, of dat nou binnen of buiten de organisatie is. Een lastig proces dat gebonden is aan een hoop regels en fikse consequenties kan hebben. De aanpakkers van Welkom! helpen je met het begeleiden van dit proces, met oog voor werknemer en werkgever.

Personeels- en salarisadministratie

Hier komt een stukje privacywetgeving om de hoek kijken: wat registreer je wel en wat niet? Welke gegevens verstrek je bijvoorbeeld aan de Belastingdienst als het gaat om je personeelsbestand? Een salarisadministratie die goed op orde is voorkomt het betalen van teveel lasten (die we desnoods over de afgelopen vijf jaar voor je terugvragen), en met onze risicoanalyse brengen we gelijk de knelpunten in kaart en lossen ze voor je op. Wist je al dat we op dit gebied ook trainingen aanbieden?

En last, but not least: mocht het ervan komen dan bieden we je praktische ondersteuning bij de afhandeling van ontslagdossiers, zodat zowel jij als je medewerker daar prettig op kunt terugkijken.

Waar wacht je nog op?

Bel Marylou | 06 1539 3997 of Kim | 06 1350 6101