Marketing, Communicatie en Sales

Marketing

Natuurlijk hoeven we jou niet te vertellen hoe je product in elkaar zit. Wel vragen we ons af hoe het zit met het beeld dat je van je doelgroep hebt, is het helder of kan het beter? Gedegen marktonderzoek en een goede strategie kunnen wonderen doen voor je omzet. Piece of cake voor onze marketingexperts, die leggen je niet alleen haarfijn uit hoe het werkt, ze maken ook een scherpe analyse hoe je jouw product zo efficiënt en effectief mogelijk in de markt zet. Dus ben je een starter of kan jouw bedrijf wel een boost gebruiken? We zijn niet voor niets succesversnellers dus maak daar slim gebruik van.

Communicatie

Een goed communicatieadvies is goud waard. Doelgericht communiceren draagt in grote mate bij aan het succes van je onderneming. Het betekent precies weten hoe en wanneer je de boodschap brengt, voor wie hij is bestemd en zelfs welk medium je daarvoor het beste kunt inzetten. Dat geldt extern voor de communicatie naar (potentiële) klanten en instanties als gemeente en Belastingdienst, en intern naar je medewerkers en aandeelhouders; het zorgt voor binding en het soepel functioneren van je onderneming. Op basis van een quick scan zorgt Welkom! voor een communicatiespecialist die je adviseert en jouw succes versnelt.

Sales

Als je weet wie je doelgroep is en hoe jij de markt gaat veroveren rest er nog één ding: sales. Callcenter? Stuur je vertegenwoordigers de weg op of ga je beurzen bezoeken? Logistiek? Natuurlijk kun je van alles uitproberen…, zou het niet fijn zijn als onze specialisten je meteen uit de doeken doen hoe je dat moet aanpakken? Wel zo efficiënt!

Weg met die ballast en laat ons je ontzorgen, dat onderneemt niet alleen een stuk rustiger, het versnelt ook je succes.

Bel Marylou | 06 1539 3997 of Kim | 06 1350 6101