Onmisbaar in je bedrijf? Welnee! Bye, bye, slapeloze nachten!

Zonder jouw aanwezigheid loopt natuurlijk alles in het honderd: ziek zijn? Onmogelijk! Broodnodige vakantie? No way…. De boel stagneert bij het idee alleen al. Op het laatste moment nog even de boel delegeren (als je daar al de kans voor krijgt), je ziet de chaos voor je. Misschien lig je wel wakker van de gedachte hoe dat nou moet, als je onverhoopt toch voor korte of langere tijd het roer uit handen moet geven.

En wat als wij van Welkom! je nou vertellen dat het wel kan, even zorgeloos het bedrijf loslaten? Dat jij echt niet zo onmisbaar bent als je denkt, mits je het goed aanpakt? Met een goed doordacht plan, dat we samen met jou opstellen, zorgen wij ervoor dat jij weer lekker slaapt na een dag hard werken in jouw eigen bedrijf.

We horen je denken: dat klinkt goed, maar hoe doen we dat dan?

Om te beginnen zorgen we ervoor dat jij je wensen en voorkeuren helder krijgt. Daarna maken we samen met jou een continuïteitsscan, hiermee maken we de bestuursstructuur en besluitvormingsprocessen van je bedrijf helder en transparant.We helpen je met het maken van afspraken met je medewerkers en de vastlegging daarvan in een actieplan, dat in werking treedt in geval van nood. Op die manier is het altijd duidelijk wie jouw taken overneemt en wie de beslissingen neemt tijdens jouw afwezigheid. Zo blijven je nieuwe klanten komen en blijft je omzet stabiel.

Onze continuïteitsscan en het bijbehorende actieplan gaan er dus voor zorgen dat de toko gewoon doordraait, terwijl jij in alle rust herstelt of geniet van je welverdiende rust op een zonnige locatie. En dat is een prettige gedachte, nietwaar?

Aan een goed plan hangt een prijskaartje (maar dan krijg je ook wat). De kosten van een continuïteitsscan, met actieplan en de invoering daarvan zijn afhankelijk van de organisatiegrootte en de reikwijdte.

Bel Marylou | 06 1539 3997 of Kim | 06 1350 6101